Αρχική Σελίδα

Α.  Έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, οργανώνει από 9 έως 18 Μαρτίου 2018 το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, που στοχεύει στην ενθάρρυνση της ερασιτεχνικής δημιουργίας και στην καλλιέργεια θεατρικής παιδείας στην ευρύτερη περιοχή.

  Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα λάβουν μέρος 8 θίασοι οι οποίοι θα επιλεγούν από Επιτροπή Επιλογής Έργων.

  Η Κριτική Επιτροπή, που θα αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες του θεάτρου, θα επιλέξει:

·        Τρία βασικά βραβεία

1. Καλύτερης παράστασης

2. Σκηνοθεσίας

3. Επιλογής Κειμένου

·        Εννέα τιμητικά βραβεία

1. Α’ Γυναικείου Ρόλου

2. Α’ Ανδρικού Ρόλου

3. Β’ Γυναικείου Ρόλου

4. Β’ Ανδρικού Ρόλου

5. Σκηνογραφίας «Τάσος Ζωγράφος»

6. Ενδυματολογίας

7. Μουσικής Σύνθεσης

8. Μουσικής Επιμέλειας

9. Χορογραφίας – Κίνησης

Επίσης, θα αποδοθεί και το ειδικό Βραβείο Κοινού.

 
 Β. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.     Βιογραφικό του ερασιτεχνικού θιάσου (απαραίτητα και τα στοιχεία επικοινωνίας).

2.     DVD της θεατρικής παράστασης με τους συντελεστές που θα μετάσχουν στο Φεστιβάλ (οι οποίοι θα πρέπει να είναι οι ίδιοι που θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ), φωτογραφίες και - εφόσον η παράσταση επιλεγεί - αναλυτικό σημείωμα με τους ηθοποιούς και τους ρόλους που ερμηνεύει ο καθένας από αυτούς, αλλά και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές και τις ιδιότητές τους (σκηνογραφία, ενδυματολογία, μουσική σύνθεση, μουσική επιμέλεια κλπ). Το υλικό που θα μας αποσταλεί δεν θα επιστραφεί.

3.     Το θεατρικό έργο δεν θα πρέπει να έχει παρουσιαστεί την τελευταία χρονιά (επισυνάπτεται αναλυτική κατάσταση με τα έργα που παίχτηκαν κατά το έτος 2017).

4.     Για τη συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ είναι απαραίτητη η έγγραφη άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.

5.     Ο κάθε θίασος μπορεί να συμμετάσχει μόνον με ένα έργο (αποκλείονται οι παιδικές παραστάσεις).

6.  Η συνολική διάρκεια της κάθε παράστασης δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη των 50 ΄.

7. Ο φάκελος συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί στα γραφεία της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων (Ιεζεκιήλ 34, 4ος όροφος, Καρδίτσα, Τ.Κ. 43132) το αργότερο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018 (σφραγίδα Ταχυδρομείου ή κούριερ).

 

Τα έργα που παρουσιάστηκαν την τελευταία χρονιά

33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (2017)

1) «Έτσι Είναι … Αν έτσι νομίζετε» του Λουίτζι Πιραντέλλο

2) «Ψέμα στο ψέμα» του Anthony Neilson

3) «Χάρολντ και Μώντ» του Κ. Χίγκινς

4)  «Δόνια Ροζίτα» του Φρεντερίκο Γκ. Λόρκα

5) «Του Κουτρούλη ο γάμος» του Αλέξανδρου – Ρίζου Ραγκαβή

6) «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» του Γ. Κωνσταντίνου

7) «Ποιος σκότωσε τον William» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου

8) «Το μεγάλο μας τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη

 

                                                             Για το Δ.Σ.                                                                                            

    Ο  Πρόεδρος                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

                          

                                     

Μανώλης Στεργιόπουλος                                                                 Βασίλης Αγραφιώτης

 

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας και ώρα 10.30π.μ.

 Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός καθώς και έγκρισή τους από τη Γενική Συνέλευση

2. Προγραμματισμός δράσης

3. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής

 Σύμφωνα με το νέο καταστατικό, καλούνται οι Σύλλογοι – μέλη να ενημερώσουν την Ένωση σχετικά με το ΑΦΜ (απαραίτητη προϋπόθεση), τους αντιπροσώπους τους (κάθε Σύλλογος ορίζει δύο τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη προσκομίζοντας τη νόμιμη εξουσιοδότηση του Δ.Σ.) όπως επίσης και να τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες (5 ευρώ η ετήσια συνδρομή) έως και 3 (τρεις) ημέρες πριν από  τις εκλογές.

  Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καθώς και για τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου {5 (πέντε) ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως ορίζει το καταστατικό}.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

    Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

 

Μανώλης Στεργιόπουλος                   Βασίλης Αγραφιώτης

   

 

Πανηγυρικά και με τις ευχές όλων για ακόμα ανοδικότερη πορεία του θεσμού ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου, η 50η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, τον Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας καθώς επίσης και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Τη λήξη της φετινής διοργάνωσης κήρυξε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαστε εδώ σήμερα για να γράψουμε τον επίλογο της μεγαλύτερης πολιτιστικής γιορτής. Μια γιορτή που μας αφήνει συναισθήματα λύπης αλλά και χαράς γιατί για πρώτη φορά φέτος η επιτυχία ήταν μεγαλύτερη από ποτέ. Η Καρδίτσα βρέθηκε στο επίκεντρο του πολιτιστικού χάρτη. Συγχαίρω την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων και το αξιόλογο Διοικητικό Συμβούλιο για την προσπάθειά τους. Ένα ζεστό χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές αυτής της διοργάνωσης που είναι τα συγκροτήματα, ελληνικά και ξένα, και σε όλους εσάς που γεμίζετε την κεντρική πλατεία αποδεικνύοντας ότι τα Καραϊσκάκεια είναι η μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή».

Εκ μέρους του Δήμου Καρδίτσας, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σβάρνας επισημαίνοντας τα ακόλουθα: «Συγχαίρουμε την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων και όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν σε αυτή την ωραία εκδήλωση. Ως Δημοτική Αρχή Καρδίτσας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα Καραϊσκάκεια, μια εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό».

Τη σκυτάλη έλαβε στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος ευχαριστώντας όλους τους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς, τους συντελεστές και τους εθελοντές της φετινής διοργάνωσης.  

Ειδικά στους χορηγούς, των οποίων η στήριξη υπήρξε πολύτιμη, δόθηκε από ένα αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τα οποία απένειμε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Χρήστος Τσιαλούκης.  

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς όπου εμφανίστηκαν διαδοχικά επί σκηνής ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», το Κέντρο Σπουδών και Ανάδειξης του Ελληνικού Πολιτισμού «Χορίαμβος» με τον Σύλλογο Αργιθεατών Καρδίτσας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αχλαδιάς, τον Μορφωτικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δασοχωρίου, τον Μορφωτικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Καππαδοκικού, τον Μορφωτικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης και τον Μορφωτικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυραχάδων.

Στη συνέχεια, το κοινό είχε τη δυνατότητα να απολαύσει για μια ακόμη φορά τα ξένα χορευτικά συγκροτήματα και συγκεκριμένα το «Dezame Ser» από την Κολομβία,  το «HAJDUK STANKO» από τη Σερβία,  το «ZDRAVITSA» από τη Ρωσία και την ομάδα της  Σχολής Καλών Τεχνών του Guangzhou από την Κίνα που εισέπραξαν το πιο θεσμό χειροκρότημα.

Σειρά είχε η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα χορευτικά συγκροτήματα και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων επί σκηνής και με αυτή την ωραία εικόνα έκλεισε η αυλαία της φεινών Καραϊσκακείων που θα μείνουν στην ιστορία καθώς συμπλήρωσαν μισό αιώνα ζωής.

Ήταν ένα γιορτινό και πολύ ξεχωριστό επεταήμερο εκδηλώσεων μέσα από το οποίο η Καρδίτσα βρέθηκε στο επίεκντρο του ενδιαφέροντος προβάλλοντας τον πολιτισμό μας, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας.

Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης ήταν τα  47 χορευτικά συγκροτήματα (ελληνικά και ξένα) που συμμετείχαν και οι 1.000 συνολικά χορευτές τους που έδωσαν την ψυχή τους επί σκηνής και όλοι μαζί έστειλαν το μήνυμα ότι ο πολιτισμός είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει πραγματικά τους λαούς.

Ήταν μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, με εκδηλώσεις και παραστάσεις σε όλο το Νομό, ενώ παρουσιάστρια ήταν η κ. Αθηνά Σιδέρη.

Ο χαιρετισμός του Προέδρου της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλη Στεργιόπουλου

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. 50 χρόνια Καραϊσκάκεια. Αλήθεια σας το λέω δεν ήθελα να τελειώσουν. Οχτώ μήνες τώρα εργαστήκαμε όντως πολύ σκληρά γιατί ο Νομός μας το αξίζει. Το αξίζει γιατί από κάθε γωνιά του ξεπηδά και μια αχτίδα πολιτισμού.

Όλη αυτή η κορυφαία διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη στήριξη ορισμένων ανθρώπων. Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά:

ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο, το Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Και την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για τη συμπαράστασή της.

 

ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ:  Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον Δήμο Σοφάδων και τον δήμαρχο κ. Θάνο Σκάρλο, την Ενεργειακή Κάμπου Δήμου Καρδίτσας Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, τον ΟΤΕ – COSMOTE, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, την ΤΕΡΝΑ, την Ψυχιατρική Κλινική Καρδίτσας «ΚΑΣΤΑΛΙΑ» που για πρώτη φορά οργανώσαμε μια παράσταση με το συγκρότημα της Σερβίας για τους νοσηλευόμενους, το Εργοστάσιο Εμφιάλωσης Νερού «ΘΕΟΝΗ», την Επιχείρηση Ηλεκτρικών «ΖΟΡΜΠΑΣ», το U-Shop Computer Παπαβασιλείου Ε&Α. Ο.Ε. Συστήματα Μηχανοργάνωσης και Τηλεπικοινωνιών, το Οινοποιείο Γ. Καραμήτρου & ΣΙΑ ΟΕ, την Agroland Α.Ε. ΑΦΟΙ Χρ. Κατσή (Όσπρια), την Μπουτίκ Κρεάτων ΨΑΡΡΗΣ, το  Κατάστημα Ηondos Center Καρδίτσας, την Καφετέρια «Black and White», το Κατάστημα Ρούχων PINK WOMAN, την Επιχείρηση MAESTRI-ΡΟΜΑ ΕΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. – Είδη Γραφείου, την Επιχείρηση Οικιακός – Επαγγελματικός – Αρχιτεκτονικός Φωτισμός «Φως και Τέχνη».    

ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

> Τη Βουλή των Ελλήνων και τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Βούτση όπως επίσης και τη Βιβλιοθήκη της Βουλής για την Έκθεση με θέμα «Ο φιλελληνισμός και οι αγώνες των Ελλήνων»

> Όλους τους βουλευτές του Νομού που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός

> Τη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας για τη βοήθειά της στην οργάνωση της Έκθεσης

> Τις ομιλήτριες της ημερίδας για τον φιλελληνισμό και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές

      > Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου «Ο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» για τη διεξαγωγή του Καραϊσκάκειου Δρόμου

> Τον Αθλητικό - Σκοπευτικό Όμιλος Καρδίτσας «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τη διεξαγωγή των Σκοπευτικών Αγώνων

> Τη Δημοτική Φιλαρμονική Καρδίτσας για τη συμμετοχή της στην τελετή έναρξης

> Τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Παύλο Βησσαρίου για τη σκηνοθεσία των Καραϊσκακείων και την ηθοποιό Βασιλική Μακρή για την απαγγελία και τα μέλη του Δημιουργικού Εργαστηρίου του Θεάτρου ΟΨΕΙΣ για τη συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης

> Τον σκηνογράφο – ενδυματολόγο κ. Γιάννη Μετζικώφ για την πολύτιμη βοήθειά του

> Τη Βανέσσα Στυλοπούλου για τη βοήθειά της στις μεταφράσεις

> Τη Βάσω Κοζιού – Κολοφωτιά για τις ιστορικές πληροφορίες

> Τον κ. Νίκο Κωτούλα για τη σχεδίαση της Αφίσας, των προσκλήσεων και του σκηνικού

> Τις παρουσιάστριες Αθηνά Σιδέρη και Κατερίνα Σταθοπούλου

> Το κατάστημα ρούχων ΓΙΩΤΑ

> Την κομμώτρια Σοφία Τσαβαλιά

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς που συμμετείχαν αφιλοκερδώς και συγκεκριμένα: τον Χρήστο Κιτσόπουλο (κλαρίνο), τον Γιάννη Σερίφη (κρουστά), τη Λύδια Καραμέτου (βιολί-τραγούδι), τον Δημήτρη Σκότη (λαούτο/φωνή), τον Μάριο Σαρημιχαηλίδη (λαούτο/φωνή), τον Βασίλη Νταράλα (τραγούδι), τον Βασίλη Σιλιόγκα (κλαρίνο), τον Κώστα Κατσόγιαννο (λαούτο), τον Τάσο Κοτσόλη (βιολί) και τον Άρη Ντίνα (τραγούδι).

Όλα τους φιλοξενούμενους μας, όλα τα χορευτικά συγκροτήματα, ελληνικά και ξένα, και τους 1.000 περίπου χορευτές τους που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.

Όλα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των χωριών που φιλοξένησαν τα χορευτικά συγκροτήματα: Ξυνονέρι, Κερασιά, Σοφάδες, Κανάλια, Μαυρομμάτι, Γραμματικό, Μητρόπολη, Φύλλο, Αμπελικό, Κυψέλη, Μελισσοχώρι, Γοργοβίτες και Γεωργικό.

Τους συνοδούς των ξένων χορευτικών συγκροτημάτων: Τη Μάρθα Μακρή, τον Χρήστο Τσιαλούκη, τη Φωτεινή Γούσιου, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, όπως επίσης και τον Γιάννη Καραντάνα,  τον Βαγγέλη Σίμο και τη Ρίτσα Τσικρίκα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αυτής της διοργάνωσης και ειδικά στον Γιώργο Γολιτόπουλο και στον Λάμπρο Κωτούλα καθώς επίσης και στην Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Μητρόπολης κ. Ελευθερία Καρκαλέτσου.

Και φυσικά σε όλους εσάς, το κοινό των Καραϊσκακείων, που στηρίζετε τις εκδηλώσεις και τιμάτε τον θεσμό.

 

 

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 17:59)

 

Ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό ταξίδι το οποίο περιλάμβανε χορούς και τραγούδια τόσο από την Καρδίτσα όσο και από την Κάτω Ιταλία είχε τη δυνατότητα να απολαύσει το κοινό των Καραϊσκακείων το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκαν διαδοχικά επί σκηνής ο Αρχαιολογικός-Λαογραφικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» με τον Λαογραφικό Σύλλογο Μαγουλίτσας που αναβίωσαν το έθιμο του τρύγου, ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Θεσσαλικό Χοροστάσι» με τον Λαογραφικό-Αρχαιολογικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Οξυάς «Το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φύλλου που έκαναν ένα ΄΄ταξίδι΄΄ στο πρόσφατο παρελθόν, ο Λαογραφικός, Χορευτικός Όμιλος «Ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΣ» με τον Εκπολιτιστικό, Μορφωτικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης οι οποίοι παρουσίασαν χορούς και τραγούδια της περιοχής και η Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών Μελετών «Νικόλαος Πλαστήρας» που παρουσίασε χορούς και τραγούδια της Κάτω Ιταλίας.

Η παράδοση της Κάτω Ιταλίας κυριάρχησε και στο πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε στη συνέχεια το μουσικό σχήμα encardia. Τα μέλη του σχήματος, που έχουν εκδώσει έξι πολυσυζητημένους δίσκους και εμπνέονται, δημιουργούν και παρουσιάζουν μουσικές και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας, παρέσυραν το κοινό στους δικούς τους ρυθμούς εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Αυτή ήταν η προτελευταία βραδιά της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, τον Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας καθώς επίσης και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Χορηγός επικοινωνίας η ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη 27 Ιουνίου. Παρουσιάζει η Αθηνά Σιδέρη.

Χορηγοί: Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας, Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, Ενεργειακή Κάμπου Δήμου Καρδίτσας Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ΟΤΕ – COSMOTE, Επιμελητήριο Καρδίτσας, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, ΤΕΡΝΑ, Ψυχιατρική Κλινική Καρδίτσας «ΚΑΣΤΑΛΙΑ», Εργοστάσιο Εμφιάλωσης Νερού «ΘΕΟΝΗ», Επιχείρηση Ηλεκτρικών «ΖΟΡΜΠΑΣ», U-Shop Computer Παπαβασιλείου Ε&Α. Ο.Ε. Συστήματα Μηχανοργάνωσης και Τηλεπικοινωνιών, Οινοποιείο Γ. Καραμήτρου & ΣΙΑ ΟΕ, Agroland Α.Ε. ΑΦΟΙ Χρ. Κατσή (Όσπρια), Μπουτίκ Κρεάτων ΨΑΡΡΗΣ, Κατάστημα Ηondos Center Καρδίτσας, Καφετέρια «Black and White», Κατάστημα Ρούχων PINK WOMAN, MAESTRI-ΡΟΜΑ ΕΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. – Είδη Γραφείου, Οικιακός – Επαγγελματικός – Αρχιτεκτονικός Φωτισμός «Φως και Τέχνη».